Giúp đỡ Giúp đỡ   Tìm trên diễn đàn    Đăng ký    Đăng nhập

adidas ultraboost dna groen

   Gửi trả lời Gửi trả lời
Tác giả
Nội dung
  Chủ đề Tìm kiếm Chủ đề Tìm kiếm  Hỗ trợ Hỗ trợ
64cnrv69 Xem danh sách
Lính mới
Lính mới


Gia nhập: 15/6/22
Trạng thái:
Bài viết: 3
  Trích dẫn 64cnrv69 Trích dẫn  Gửi trả lờiTrả lời Chuyển liên kết đến bài viết này Chủ đề: adidas ultraboost dna groen
    Ngày gửi: 15/6/22 lúc 08:06

Geleverd in essenti�le adidas UltraBOOST-stijl: zwart Primeknit-bovenwerk, adidas schoenen heren wit tonale veterkooien en verduisterde BOOST-zolen. Een nieuwe generatie genaamd het UltraBOOST 4.0 DNA, paren worden nieuw leven ingeblazen, vergelijkbaar met het origineel uit 2015 dat de sneakerwereld opblies nadat het werd gezien aan de voeten van 'Ye. Gemaakt voor hardloopprestaties en dagelijks gebruik, deze zullen niet teleurstellen.

Voeg een beetje bling toe aan je kicks. Ultraboost 4.0 DNA-hardloopschoenen adidas ultraboost dna groen zijn gemaakt met de oceanen in gedachten. en het werd een go-to tot ver buiten het domein van hardlopen. Deze versie is gemaakt van gerecyclede materialen. Het zachte gebreide bovenwerk biedt ventilatie waar je dat het meest nodig hebt. Het rijdt op originele adidas-tooling, met een Boost-middenzool voor het comfort dat je moet voelen om te geloven.

Adidas zet een enorme stap om verspilling tegen te gaan met de 3e generatie in de uitverkoop van de Loop-serie, de UltraBOOST DNA Loop. Deze versie komt naar ons op de achterkant van twee zeer succesvolle pre-releases, waarmee de oorspronkelijke 200 testers zijn uitgebreid tot 1.500.

Het project, dat aanvankelijk in april 2019 van start ging, richt Adidas sterk op de toekomst, omdat ze anderen ertoe brengen afval te be�indigen. adidas schoenen korting Een programma van 21 weken waarin makers de schoenen dragen en vervolgens hetzelfde paar terugbrengen naar de 3 Stripes voor recycling. Van daaruit zal het paar in de toekomst worden afgebroken en hergebruikt en Adidas doet dit met zo min mogelijk afval.

https://www.checkschoen.com/

Lên trên
 Gửi trả lời Gửi trả lời
 

Di chuyển nhanh

Tôi có thể làm gì trong diễn đàn ?