Giúp đỡ Giúp đỡ   Tìm trên diễn đàn    Đăng ký    Đăng nhập

goanywherehardloper.com

   Gửi trả lời Gửi trả lời
Tác giả
Nội dung
  Chủ đề Tìm kiếm Chủ đề Tìm kiếm  Hỗ trợ Hỗ trợ
johnnyABC Xem danh sách
Lính mới
Lính mới


Gia nhập: 02/3/22
Trạng thái:
Bài viết: 4
  Trích dẫn johnnyABC Trích dẫn  Gửi trả lờiTrả lời Chuyển liên kết đến bài viết này Chủ đề: goanywherehardloper.com
    Ngày gửi: 02/3/22 lúc 09:56
Deze versie van het adidas forum 84 low groen heeft een grotendeels neutraal bovenwerk, met tinten over de witte schaal die zich over het bovenwerk uitstrekt. Tekening van Al Banawi's moslimcultuur, details op de sneaker zijn een eerbetoon aan de traditionele hoofddoek, zoals de rode pied-de-poule. Elders vinden rode steken een weg over de Three Stripes-branding. Het ontwerp van de sneaker is afgewerkt met een tongriem en rubberen zool.

Gebruik in de collectie is de adidas boost dames outlet en de Pure Boost, maar McCartney gaf haar eigen unieke touch aan beide silhouetten. De Ultra Boost heeft een zacht weefsel door het bovenwerk met glitters. E��n paar is gekleed in zwart en wit, samen met zalmroze details. De tweede komt in goud met koperen hits.

Deze variant van de nike air max 90 nederland heren heeft een kleurencombinatie van Obsidian, Marina en Thunder Blue. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen en stoffen, hebben we ook 'Terrascape'-branding op de tongtreklipjes en inlegzolen. Ten slotte maken een halfdoorschijnende tussenzool en een gespikkelde buitenzool van Crater Foam de look af.

Deze versie van de goanywherehardloper.com heeft een kleurencombinatie van Zwart, Thunder Grey en Dark Pewter. Het paar is gemaakt van gerecyclede stoffen en materialen en heeft ook Terrascape-branding op de lipjes en inlegzolen van de tong. Andere details zijn een halfdoorschijnende tussenzool en een gespikkelde buitenzool van Crater Foam.
Johnny R Langer
Lên trên
 Gửi trả lời Gửi trả lời
 

Di chuyển nhanh

Tôi có thể làm gì trong diễn đàn ?