Giúp đỡ Giúp đỡ   Tìm trên diễn đàn    Đăng ký    Đăng nhập

Nike Air Max 90 Udsalg

   Gửi trả lời Gửi trả lời
Tác giả
Nội dung
  Chủ đề Tìm kiếm Chủ đề Tìm kiếm  Hỗ trợ Hỗ trợ
laywin Xem danh sách
Lính mới
Lính mới


Gia nhập: 19/10/21
Trạng thái:
Bài viết: 9
  Trích dẫn laywin Trích dẫn  Gửi trả lờiTrả lời Chuyển liên kết đến bài viết này Chủ đề: Nike Air Max 90 Udsalg
    Ngày gửi: 19/10/21 lúc 13:19

Nike ACG, efter at have klædt sig på til kravene fra Acronym -grundlægger Errolson Hugh, er gået tilbage til det grundlæggende med deres nye retning, og har fået et par helt nye silhuetter, mens de i endnu højere grad henleder opmærksomheden på det sjældne og uventede comeback. Nike Air Max 90 Mænd/Kvinder Endnu en anden tendens til at vende tilbage er brugen af ​​ikke-proprietære modeller-Air Force 1, Air Max 1 osv.-der infunderer den bjergbestigning, der har defineret mærket i næsten årtier nu.



Fortsat med at vise deres kærlighed til lyserøde toner - efter den overvældende succes med CDG x Air Max 180 - serverer Nike fuldt ud en buffet i forskellige nuancer, hvor Nike Air Max 90 Sko nu går til anden hjælp. Klædt fra top til tå i den pulserende farve samt nogle af dets komplimenter, ringes parret op til fuld lydstyrke med et arrangement, der blænder i meget af sit valg.

Originale blågrønne og lilla accenter dukker op på Køb Nike Air Max 90, der fylder 30 i år, der hver hævder deres eget gummiøjestykke. Den kongelige nuance vises kun igen på subtilt stribede profil Swooshes, mens aquafarven også animerer branding ved midterfoden, tungen og hælen. Midnight Navy stænkskærme, ligesom signaturluftenhedskassetter og vaffelsålsåler, dæmper den førnævnte flair, men som det er blevet typisk for ACG-inspirerede livsstils- og sportstøjsmodeller, afrunder Hike Nike Man hangtag på legende denne hyldest til Swooshs fortid eventyrdrevne bestræbelser.

Såler såvel som mærkefaner læner sig tættere på neoner i henholdsvis en slik rød og orange, mens overdel af ruskind og glat læder forbliver mere på temaet. Stænkskærme og tåbokse er tættere på neutrale i deres lysere teint, mens lettere variationer sidder lige ved siden af: violette purpurrøde linjer langs øjnene, swooshes glimter i lyserød og paneler fra tåhætten til mellemfoden ligger ved en højere eksponering med hensyn til pigment . Nike Air Max 90 Udsalg

Nike fortsætter arkivreferencerne på sin Air Max 90, da et nyligt "klorofyl" nik til Air Trainer 1 får en hyldest til ACG Air Escape. Overdelen på denne Nike Air Max 90 Bedste Pris er beklædt med brun, blågrøn og lilla og er konstrueret med udendørsvenligt læder og ripstop nylon i ægte All Conditions Gear-mode. Tan svøber sig om tåen og går op ad sidevæggene, men får meget mindre fast ejendom at dække end på 90'ernes mid-top-muse.

www.thenicemax.com
Lên trên
 Gửi trả lời Gửi trả lời
 

Di chuyển nhanh

Tôi có thể làm gì trong diễn đàn ?